Of je nu een heerlijke maaltijd op tafel zet, een lekkere taart maakt of vakantiegangers een leuke dag bezorgt, als je werkt in de horeca of toerisme ben je voortdurend bezig met je gasten. Of je nu werkt als gastheer/vrouw, kok of leidinggevende, in de horeca werk je vaak tot in de late uurtjes. Vroege vogels vind je meer in de bakkerij, waar je heerlijke broden en prachtige taarten bakt. Ben jij meer het organisatorische type? Wat dacht je dan van facilitair leidinggevende of medewerker in een animatieteam.

 

Allround food expert (BOL)

School: SVO vakopleiding food | Niveau: 3
Nog 20 plaatsen beschikbaar

Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Facility & Events)

School: Talland College | Niveau: 3
Nog 20 plaatsen beschikbaar

Horeca: Gastheer/-vrouw(N2), zelfstandig werkend gastheer/-vrouw(N3), Leidinggevende bediening(N4), Kok(N2), Zelfstandig werkend kok(N3), Leidinggevende keuken(N4)

School: Vonk | Niveau: 2, 3 en 4
Nog 15 plaatsen beschikbaar

Hospitality experience

School: ROC van Amsterdam | Niveau: 2, 3 en 4
Nog 56 plaatsen beschikbaar

Leisure & Hospitality (Toerisme en Recreatie)

School: Vonk | Niveau: 3 en 4
Nog 11 plaatsen beschikbaar
  • Stap 1:Opleiding zoeken
  • Stap 2:Opleiding bekijken
  • Stap 3:Aanmelding verzenden