Of je nu een heerlijke maaltijd op tafel zet, een lekkere taart maakt of vakantiegangers een leuke dag bezorgt, als je werkt in de horeca of toerisme ben je voortdurend bezig met je gasten. Of je nu werkt als gastheer/vrouw, kok of leidinggevende, in de horeca werk je vaak tot in de late uurtjes. Vroege vogels vind je meer in de bakkerij, waar je heerlijke broden en prachtige taarten bakt. Ben jij meer het organisatorische type? Wat dacht je dan van facilitair leidinggevende of medewerker in een animatieteam.

 

Gastheer/gastvrouw

School: Talland College | Niveau: 2
Nog 29 plaatsen beschikbaar

Gespecialiseerd Kok

School: Talland College | Niveau: 4
Géén plaatsen beschikbaar

Gespecialiseerd kok BOL en BBL

School: ROC van Amsterdam | Niveau: 4
Nog 10 plaatsen beschikbaar

Guest Experience

School: ROC van Amsterdam | Niveau: 2 en 4
Nog 20 plaatsen beschikbaar

Horeca Professional (BBL)

School: SVO vakopleiding food | Niveau: 2
Nog 13 plaatsen beschikbaar
  • Stap 1:Opleiding zoeken
  • Stap 2:Opleiding bekijken
  • Stap 3:Aanmelding verzenden